پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

علم‌الهدی: ما در میدان جنگ هستیم | بحث خنک شدن دل نسبت به انجام وعده صادق ۲ نیست مسئله جنگ است

علم‌الهدی با بیان این‌که بر سر استکبار جهانی فریاد می‌زنیم و جنگمان را ادامه می‌دهیم، تأکید کرد: بحث خنک شدن دل نسبت به انجام وعده صادق ۲ نیست، مسئله جنگ است، در میدان جنگ هستیم و این میدان جنگ با استکبار را تا روزی که ندای محبوب و مطلوب ما از کنار کعبه بلند شود «أَلا یَا أَهلَ الْعَالَم اَنَا الصَّمصامُ المُنتَقِم»، جنگ را با استکبار ادامه خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ امام جمعه مشهد «وعده صادق ۲» را اعلام جنگ با استکبار جهانی توصیف کرد و گفت: اسرائیل جبهه مقدم استکبار است، همه جنگ‌ها، همه کشتار‌ها و نسل‌کشی‌ها با دستور آمریکا انجام می‌شود.

حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی پیش از ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته ۱۳ مهر ماه که در حرم امام رضا علیه‌السلام برگزار شد، با اشاره به آغاز هفته فراجا، اظهار کرد: فراجا نهاد مقدسی است که در تأمین امنیت در زندگانی ملت و مردم به تمام ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها دست می‌زند.

قدردانی از رشادت‌های فراجا

امام جمعه مشهد ادامه داد: از سال گذشته تا امسال شاهد ایثارگر بسیاری از عزیزان هستیم که در جبهه مقدم تأمین امنیت جان خودشان را فدا کردند و در سرزمین غربت به درجه رفیع شهادت رسیدند.

وی ضمن تمجید از تلاش‌های نیروی خدوم فراجا در کشور به خصوص در خراسان رضوی، افزود: این نهاد مقدس امروز در عرصه تأمین آرامش زندگی مردم به‌عنوان قوی‌ترین جریان و تشکیلات انجام وظیفه می‌کند به خصوص در این شهر و استان با وضعیت‌های خاص ایاب و ذهاب، پیک‌های زیارتی و جریان‌های امنیتی که دارد و امیدواریم خداوند متعال به برکت خون شهدا، عزت، عظمت و توفیق کامل برای این عزیزان به‌عنوان سرباز فداکار وجود اقدس امام زمان در سپاه ایشان حاصل کند.

عزادار از دست دادن سید مقاومت هستیم

علم الهدی به شهادت سید مقاومت، شهید سید حسن نصرالله اشاره و خاطرنشان کرد: این ایام بر حسب فرموده رهبری، ایام عزای ما هست و امروز نیز رهبر انقلاب قبل از اقامه نماز جمعه در مصلی تهران اقامه عزا فرمودند؛ از دست دادن چنین ذخیره ارزشمندی برای ما یک ضایعه به حساب می‌آید و بر این اساس به فرموده مقام معظم رهبری ما عزادار هستیم.

امام جمعه مشهد به بیانی از رهبری که فرمودند «عزاداریم، اما نه عزاداری که اشک، غصه و غم دارد بلکه عزاداریم از جنس عزای اهل بیت سیدالشهدا» اشاره و ابراز کرد: وقتی اهل بیت علیه‌السلام را وارد دارالعماره کردند و چشم ابن زیاد به زینب کبری افتاد، با کمال وقاحت گفت «آیا رفتار خدا با برادرت را دیدی؟» و زنب کبری با کمال شهامت فرمود «مَا رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا»، گفت جز زیبایی ندیدم یعنی همه آنچه از وقایع عاشورا دید، زیبایی بود.

وی اضافه کرد: عزیزان ما به شهادت رسیدند، اما «مَا رَأَیْنا إِلَّا جَمِیلًا»، آنان یک خط حرکتی آغاز کردند و به شهادت رسیدند و ادامه راه را ما دنبال می‌کنیم، چون به آن حرکت معتقدیم.

شهادت پاداش ۳۰ سال ایستادگی

علم الهدی با اشاره به ۳۰ سال مجاهدت و ایستادگی سید حسن نصرالله در مقابل استکبار صهیونیستی، تصریح کرد: او ۳۰ سال پیروز ایستاد، همه حرکاتش قدم به قدم با پیروزی همراه بود، اسرائیل را از جنوب لبنان بیرون کرد، جنگ ۳۳ روزه، نجات دادن اسرای لبنانی از دست اسرائیل و پیروزی غزه در جنگ ۱۱ روزه، ۳۰ سال پیروزی و در نهایت حقش بود که به فیض شهادت برسد.

امام جمعه مشهد عنوان کرد: با بمب سنگرشکنی که زدند، تمام ساختمان روی بدن نازنین سید مقاومت آوار شد و زیر این آوار جان داد، بالاترین فیضی که به او دادند، این بود که او هم مثل سیدالشهدا جان دهد و شهید شود، این مزد و پاداش اوست.

جنگ با استکبار تا ظهور ادامه دارد

وی با بیان این‌که بر سر استکبار جهانی فریاد می‌زنیم و جنگمان را ادامه می‌دهیم، تأکید کرد: بحث خنک شدن دل نسبت به انجام وعده صادق ۲ نیست، مسئله جنگ است، در میدان جنگ هستیم و این میدان جنگ با استکبار را تا روزی که ندای محبوب و مطلوب ما از کنار کعبه بلند شود «أَلا یَا أَهلَ الْعَالَم اَنَا الصَّمصامُ المُنتَقِم»، جنگ را با استکبار ادامه خواهیم داد.

علم الهدی، «وعده صادق ۲» و موشک‌باربان اراضی اشغالی را اعلام جنگ با استکبار جهانی توصیف کرد و گفت: اسرائیل جبهه مقدم استکبار است، همه جنگ‌ها، همه کشتار‌ها و نسل‌کشی‌ها با شیطنت، شرارت و دستور آمریکا انجام می‌شود، این بمب سنگرشکن را چه کسی به اسرائیل داده؟ آمریکا در همه جنایات اسرائیل شریک است.

ما عاشق شهادتیم، از مرگ نمی‌هراسیم

امام جمعه مشهد مقدس با تأکید بر این‌که ما در حال مبارزه با استکبار هستیم و از این مبارزه دست‌بردار نیستیم، تصریح کرد: فرق ما با دشمن در تسلیحات و جنگ‌افزار نیست نیست، تفاوت ما با دشمن اول در این است که ما خدا داریم و دشمن بی‌خداست، چون خدا داریم، چه شهید شویم و چه بر دشمن غلبه کنیم، پیروز هستیم، اما همه داشته‌های دشمن همین‌جاست.

وی، تفاوت دوم را در هراس و ترس دشمن یهودی عنوان کرد و ادامه داد: دشمن یهودی ما ترسو است ولی ما عاشق شهادتیم و از شهادت استقبال می‌کنیم، عزیزترین عزیزان این ملت که همه مردم حاضرند خار به چشمشان برود ولی به پای این رهبر خاری نرود، با کمال قدرت به میدان آمده و در صحنه ایستاده، شما می‌گوئید می‌زنیم و می‌کشیم ولی ما هراسی نداریم و از شهادت استقبال می‌کنیم، کسی که از شهادت نمی‌ترسد قطعاً پیروز است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده